За нас

Фирма "ЕТ Иван Гърдев- 52" се откроява със своя професионализъм, традиции и качество на пазара на млечни продукти вече над 20 години.

На първо място, кравите ни разполагат с достатъчно свободно пространство на територията на нашите пасища, което спомага за качествено произведен продукт. Прецизността се усеща във всеки добит литър мляко, във всяко парченце сирене и кашкавал, както и във вкуса на още по- полезната извара. Опитате ли веднъж нашата гама от продукти, ще се убедите сами защо сме за предпочитане.

Идеята за основната ни дейност- производство на млечни продукти (бяло саламурено сирене, кашкавал и извара), започна през далечната 1992г, когато решихме да преустроим стара постройка в малък цех за млекопреработка. Постепенно се наложихме на местния пазар и интересът се увеличи.

През 2005г. развихме млекопреработвателната дейност в предприятие, построено по изискванията на НВМС и действащите Регламент на ЕС за сграден фонд и оборудване. А през 2009г. производствената организация беше одобрена за търговия на общия европейски пазар.

Продуктите "Гърдев" се правят само от висококачествено сурово мляко и по традиционна технология на зреене. Всичко, което внасяме в мандрата ни, е екологично чисто и със сигурен произход. Освен с млекопреработка, фирмата ни притежава и обработва земя. Така доставяме на животните, които отглеждаме, фураж от района на с. Гълъбинци, община Тунджа, област Ямбол. Млякото добивано в кравефермата задоволява голяма част от нуждите на млекопреработвателното предприятие.

До ден днешен ви уверяваме, че ние се стремим само и единствено да подобряваме качеството на продуктите. Благодарение на добре обучения персонал пък спазваме установените през годините традиции и сме запазили автентичния български млечен вкус.

Марка „Гърдев“ не прави компромис в нито един от етапите на производство, спазва традиционната технология и държи на най-високо качество, доказателство за което е налагането на нови пазари извън пределите на България в страни като Великобритания и Франция.

1.08 ms. / 2.0 MB